Koeien uit de polder

Zoek je iets typisch platteland voor aan de muur! Wat moet je dan nog meer als z’n uitgesproken Nederlandse koeienkop met een blik die je zo doordringend aankijkt waar je ook sta? Of misschien een koppel koeien in de wei met of zonder zonsondergang doet het goed aan de muur!

Door Marjolein Deelen

Ik ben Marjolein Deelen en fotografeer al jaren met hart en ziel in de natuur maar ook de kinderen zijn menig maal vast gelegd en sinds kort ook de trotse eigenaar van een kleine maar gezellige studio. Door ziekte kan ik niet meer buitenshuis werken, dus op deze manier kan ik toch doen wat ik zo graag buitenshuis zou willen doen. Neem een kijkje op de site en als je vragen hebt neem gerust contact met me op! Ik doe dit voor een kleine bijdrage om zo meer apparatuur te kunnen kopen en meer aan te kunnen bieden. Je krijg alle foto's die van redelijke kwaliteit zijn en zich onderscheiden van de andere foto's, meestal zijn dat er minstens 50, dit hangt uiteraard af van de situatie! Mijn motto is, niet goed geld terug!