Wat zijn de mogelijkheden

Met hoeveel mensen kan je terecht 

*Het is mogelijk foto’s te maken van 1 tot maximaal 5 personen en dan eigenlijk 2 volwassenen en 3 kinderen, en dan portret niet geheel! Aangezien mijn studio niet groot en niet hoog is ben ik beperkt in mijn kunnen. Kijk in mijn PORTFOLIO (zie hier boven) om een idee te krijgen wat mogelijk is! Voor een buitenshoot zijn natuurlijk wat meer mogelijk- heden alleen qua weer moeilijk te plannen

Uitzonderingen meer als 5 mensen:

Zie je het zitten creatief met de ruimte om te gaan door wat naar elkaar te schuiven deels op de foto enz kijk wat ik bedoel foto’s groepen en gezinnen dan kan ik met meer mensen aan de slag! Als je vragen hebt vul onderstaand emailtje in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op maar bellen kan natuurlijk ook! Het is natuurlijk altijd mogelijk om voordien even te komen kijken naar de ruimte!

Wie op de foto

Je kunt samen met je vriend/in of vrienden/dinnen met je moeder of klein- kinderenbaby   –  zwangere buik je gezin of Opa en of Oma met (of zonder) kleinkinderen of een cake smash shoot  of gewoon jij alleen komen! We maken er samen een leuke shoot van!

Je wil wel op de foto maar vind het toch wel erg eng

Heb je moeite om op de foto te gaan, geloof me, ik weet wat het is! lees dan verder, misschien is het wel wat voor jou!

Een fotovideo

Bij een fotoshoot kun je een  video laten maken van de gemaakte foto’s voor maar €5! Lees hier verder

Een fotoshoot cadeau geven

Het is ook mogelijk een Fotoshoot cadeau te geven!  Kijk hier voor   Tarieven en andere informatie!

Een natuurfoto kopen

Ik heb een (klein) deel van mijn gemaakte (natuur en dieren) foto’s op deze site gezet, of kijk eens op  InstagramZoom Flickr  of Youpick Mocht je iets zoeken voor aan de muur, misschien vindt je iets onder mijn gemaakte foto’s. Voor € 5,- kun je de foto kopen kijk voor alleen recht! 
Heb je interesse of wil je prijzen weten, kijk op Contact of Tarieven!   
Heb je vragen of wil je een afspraak maken ,vul  dan onderstaand email formulier in en stuur me een mailtje, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op bellen kan natuurlijk ook!

 

Fotografie

                                    © Copyright fotoarthoornaar.nl