Over mij

Ik ben Marjolein Deelen 60 jaar en getrouwd met Leen (60) en moeder van 2 kinderen van 28 en 32 jaar, die hun eigen pad bewandelen. Ik ben een (hobby)fotograaf in hart en nieren en fotografeer al jaren maar vooral de laatste jaren fotografeer ik veel en probeer mij continu te ontwikkelen, zowel binnen als buiten!

Marjolein Deelen

Ik krijg af en toe de vraag of ik een fotografie opleiding heb gedaan, wel, een fotovakschool heb ik helaas niet gevolgd! Een fotograaf zijn is meer als een dure camera kopen en jezelf fotograaf noemen om vervolgens pittige bedragen te rekenen! Ik noem mijzelf dan ook hobby fotograaf! Ik volg regelmatig een online cursus maar dit is niet te vergelijken met een degelijke fotovakschool waar fotografen 4 jaar voor na school gaan en meestal komt daar nog veel meer bij kijken! Inmiddels ben ik aan online cursussen bezig, na Portret-macrofotografie-photoshop bewerking-de beroepsfotograaf-HDR fotografie baby en kind ben ik nu bezig met landschapsfotografie – compositie flitstechniek – en fotograferen in een thuisstudio! Verder heb ik mijn kennis opgedaan door veel te fotograferen en er veel over te lezen! Ik fotografeer al jaren in de natuur en heb ook heel veel foto’s van onze kinderen gemaakt. Zie hier voor wat foto’s van onze dochter van de laatste jaren! Ik loop al jaren te tobben met mijn gezondheid waardoor werken en leren buiten de deur uitgesloten is! Omdat ik toch heeeeel graag iets wil doen maakte ik af en toe wat foto’s gewoon in de woonkamer! 🙂 Een tijd lang voor niets. Voor de shoot opbouwen en er na de weer opruimen wat uiteindelijk voor mij niet meer te doen! Intussen werd de datum bekend dat ook onze zoon en schoondochter uit zouden vliegen en kwam mijn man met een idee om boven van 2 kamers een studio te maken, wat een gaaf idee 🙂 Nu heb ik na een complete verbouwing een hele toffe studio van 4.80 m x 4 m op de 1 ste verdieping 🙂 kijk voor foto’s hier! Je kunt kiezen uit meerdere achtergronden en eigenlijk kan je wel voor alles terecht! Ik doe geen bruidsfotografie – groepen- etentjes – familie bijeenkomsten reünies ed, dit laat ik over aan een vakman de “fotograaf”! Uiteindelijk moet je alles leren door het te doen!

Kijk eens in mijn portfolio om te kijken of dit iets is wat je zoek en heb je vragen, bel of mail me even!

Ik wil je heel graag betrekken bij de shoot, ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt en dat we jouw ideeën samen proberen uit te werken en er vooral een leuke shoot van maken! Zo kan je bv foto’s van het internet naar me opsturen die de sfeer laten zien die jij voor ogen hebt! We pakken die foto’s er dan bij tijdens de shoot en gaan samen aan de slag om er iets leuks van te maken! Zo kunnen we ook muziek op zetten voor zowel jou maar ook voor de kinderen! Neem dat gerust mee maar even op het internet op zoeken is ook zo gedaan! Ook voor kinderen is het vaak een snelle ijsbreker!

Ik zou zeggen, kom eens langs voor een shoot of kom gewoon eens kijken, de deur staat altijd open en de koffie staat klaar:-) Of lees de recensies om te kijken wat andere er van vinden!

Heb je vragen tips leuke ideeën , stuur mij hier onder een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, whatsappen of bellen kan natuurlijk ook!

Met een vriendelijke groet Marjolein en ik hoop tot gauw  

    © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie