Zwangerschap Fotografie

Zwangerschapsfotografie is iets wat iedereen op een andere manier vast kan/wil laten leggen. De één wil meer op de foto als de ander. Kijk en bedenk wat een beetje jouw smaak is of wat je wensen zijn. Zwangerschapsfotografie is toch net wat intiemer als het maken van bv een portret foto. De één heeft alles al op een rijtje de ander zegt, kijk jij maar. Bedenk of je dit misschien door een vrouwelijke fotograaf wil laten doen en of die mogelijkheid er is. Ga eens kijken op de site van fotografen voor dat je een fotograaf bel. Daarom is het best wel belangrijk dat je eens kijk op het internet voor dat je naar de fotograaf gaat of misschien zelfs een afspraak maak. Bedenk voordien of je wilt dat de gemaakte foto’s op de site of elders op het internet geplaatst mogen worden! Bij de ene fotograaf staat het in de kleine lettertjes de ander vraagt het. Het is daarom handig als je daar voordien over na denk! Als je het niet wil, bespreek dit dan duidelijk voor dat je aan de shoot begint!

Als je ideeën hebt schrijf ze dan op en als je ideeën op het internet ziet maak er dan een print screen van. Als ik over mij zelf spreek als fotograaf maar ook als moeder moet ik zeggen dat het heel prettig is als je eerst op het internet kijk wat je mooi vind maar zeker zo belangrijk wat je misschien niet wil! Als je dan toch naar voorbeelden zoek op het internet zou ik zeggen, sla ze op en stuur ze naar mij toe, ik kan de studio er voor klaar maken zodat ik dat niet meer hoef te doen als je er bent maar mee nemen als je kom kan natuurlijk ook! Als je accessoires hebt die je wilt gebruiken neem deze gerust mee. Heb je al een kind(eren) die je er bij wilt betrekken dan kan dat natuurlijk ook, alleen maar leuk! Het is ook geen probleem als je je kinderen weg wil brengen om dan nog wat foto’s te maken zonder kinderen en jij /jullie alle rust hebben om je nog even op andere foto’s te concentreren, misschien een idee en voor mij maakt dat niet uit!

Je kunt de buik het mooiste vast leggen tussen de 32 en 38 weken. De vorm is dan mooi, hoe dichter je bij de uitgerekende datum kom hoe meer de vorm weer minder mooi wordt als alles een beetje begint te zakken, wacht dus niet te lang!

Het is het ook leuk om de groei van je buik vanaf het begin vast te leggen en dat in een regelmaat te fotograferen, dat kan je natuurlijk ook zelf thuis doen evt. met behulp van een spiegel of je partner natuurlijk 🙂 

 

 

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, kijk bij contact  of vul onderstaande gegevens in en stuur me een mailtje ik zal dan zo snel mogelijk reageren! Bellen kan natuurlijk ook! 

     © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie