Stelletjes/Portret/enz

Wil je komen voor een shoot? Je kunt samen met je vriend/in of vrienden/dinnen met je moeder of klein- kinderen  of Opa en of Oma met (of zonder) kleinkinderen of gewoon jij alleen! We maken er samen een leuke shoot van! Volgend jaar zomer ga ik ook buiten foto’s maken maar voor de winter is dat voor mij zelf niet mogelijk!

Heb je vragen of iedeeën, neem gerust contact op of vul onderstaand email formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op, bellen kan natuurlijk ook!

klik voor voorbeelden op een foto voor een diavoorstelling met je pijltjestoetsen!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken vul onderstaand emailformulier in en stuur me een mailtje, ik neem dan zo snel mogelijk contact  met je op bellen kan natuurlijk ook!

       

       © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie