Postzegels laten maken

Hoe gaaf   πŸ™‚

Hoe gaaf als straks op jou eigen bijzondere geboorte kaartje ook nog jouw bijzonder postzegel pronkt! Ik heb het nu over een geboorte kaartje maar dat kan natuurlijk alles wezen, een foto van je nieuwe huis voor een uitnodiging wat jij maar wil vieren of een bijzonder moment vind :>)!! Het is mogelijk om bij TNT  jouw eigen postzegels laten maken met jouw afbeelding, het maakt jouw toch al bijzondere kaartje nog specialer!  Ik kreeg een geboorte kaartje van mijn nichtje met daarop een postzegel met handen van het gezin op de hoog zwangere buikvan mijn nichtje (de foto die ik ook nog zelf had gemaakt maar ik wist van niets) ! De boodschap was al bijzonder voor ik de enveloppe had open gemaakt πŸ™‚   Als je nieuwsgierig bent kijk dan eens hier!      Bedenk wel, je kaartje is ook zonder deze postzegel al heel bijzonder!!!