Een kijkje in de studio

De studio 🙂

Toen de datum een feit was dat ook onze zoon en schoondochter uit zouden vliegen kwam mijn super handige man op het idee om op de 1 ste verdieping van 2 kamers een studio te maken:-) Wat een idee, de woonkamer niet meer voortijdig verbouwen en de rommel erna direct weer opruimen! Ik kan nu alles uit proberen wanneer ik maar wil en gelijk aan de slag als ik een shoot heb! De dag ervoor kan ik alles  klaar zetten wat ik denk te gebruiken! Ook een derde kamertje staat tot mijn beschikking, dit geeft me de mogelijkheid van alles te verzamelen wat weer te gebruiken is zoals mandjes stoeltjes maar ook spiegels en newborn materiaal als een shoot tafel en bv accessoires (zie foto’s hier onder) Ik kan nu nog meer aanbieden als voorheen en meer ideeën borrelen nog. Een grote droom is uitgekomen!! 

Een lange tijd heb ik niets of nog minder als nu voor een shoot gevraagd maar omdat dit niet realistisch was en ik regelmatige nieuw materiaal moest kopen of reparaties kreeg moest ik wel geld gaan vragen voor een shoot! Ik vraag € 37,50 /42,50 voor een shoot (ja het is inderdaad nog steeds niet veel!) om de middelen te bekostigen die ik gebruik, zo hebben we toch ook een hele toffe studio kunnen bouwen en koop ik accessoires om te gebruiken tijdens een shoot! Gelukkig heb ik een hele handige man waardoor de kosten van de studio beperkt gebleven zijn anders had ik deze droom nooit kunnen verwezenlijken! 🙂 Ik heb er nu al uren doorgebracht om alles uit te proberen en zal er nog menig uur door brengen om te groeien! Zo staat ook het idee in de kinderschoenen om beginners te gaan helpen die nog wat stoeien met de camera en wel wat hulp kunnen gebruiken! Ook ben ik zelf een cursus begonnen en in het voorjaar staat nog een cursus in de praktijk op de kalender 🙂 Ik kijk dus uit naar een super leuk fotografie jaar met heel veel leuke plannen♥♥♥

accessoires 🙂 zie de foto’s hier onder!

potdeksel zwart ECHT hout
een leuuk hoekje van een steentje en echt hout
oa andere kant van de spiegel
aan de andere kant van de spiegel afneembare achtergrond platen
een grote spiegel verplaatsbaar
hout motief
met bladderende verf look
een steentjes look niet van echte te onderscheiden
in een handomdraai een witte studio
portret achtergrond
een ruimte van bijna 5 x 5 meter
belichting om iedere situatie goed vast te leggen
ook aan de newborn is gedacht
een tafel met wieltjes
zodat iedere achtergrond of juist niet gebruikt kan worden
mijn verzameling aan stoeltjes kistjes en krukjes
kistjes mandjes
knuffels en noem maar op om verschillende
situaties te creeren
inmiddels begin het er een beetje
op te lijken en heb ik wat keus
om te kleine een leuke outfite te geven
hoewel ik voor de jongetjes
nog nauwelijks wat heb
maar voor de jonge is een rustig vachtje nog het leukst ook een grijze kan ik er inmiddels bij leggen
ook de mutsje druppelen binnen
en aan een warm plekje voor de aller kleinste is ook gedacht
een fruitkist, al 45 jaar in de familie
maar een grote zachte beer
een zachte ijs beer met kleine
voor iedere leeftijd
nog niet op de foto dus even
een ander modelletje
Ook de knuffels zijn aanwezig voor een leuke knuffel foto ♥

Heb je vragen stuur mij hier onder een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, whatsapp of bellen kan natuurlijk ook!

Met  een vriendelijke groet Marjolein  

    © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie