Onze dochter in het zonnetje

Ik ben onze kinderen dankbaar dat ze het altijd prima vonden dat ik weer wilde fotograferen en als je dan wil fotograferen wat is er dan leuker als dat dat ook gelijk je eigen kinderen zijnšŸ˜ Ook Tjibbe, onze zoon, stond altijd voor me klaar, en nu spreek ik over kindertijd, maar hij kreeg de leeftijd dat hij heel veel andere dingen ging doen en ook voor hem zit er maar 24 uur in een dag, maar wat heb ik van hem genoten!! Loucka, onze dochter, kreeg ook echt lol in het modellen werk en nam de tijd om te helpen, een hele enkele keer dat ze bedankte (groot gelijk)! Als ik even een model nodig had stond ze klaar zodat ik van alles uit kon proberen waardoor ik kon leren! Met alle geduld gaf/geef ze mij de kans om te groeien en natuurlijk het is onze dochter maar ik kon me geen beter model wensen! Ze stond niet alleen geduldig klaar maar was/is ook een echt model (en dat doet ze nog steeds) waardoor ik nog meer lol in het fotograferen kreeg šŸ’•Ik hoef maar om een blik te vragen en ze doet het maar meestal hoef ik niets te vragen en kan ik het aan haar overlaten en wordt geen enkele foto het zelfde, een echt model!!! Ik wil aan haar een pagina wijden voor de afgelopen jaren modellen werk! Loucka bedankt!! šŸ˜˜