Mijn (kunst) werk aan de muur :-)

Wat je ook aan de muur wil hangen hoe iemand het ook ziet ook met kunst heb je smaakverschil, gelukkig! Ook al is de maker een beroemdheid je houdt er van of niet! Kunst is dus een heel breed begrip! Ik kan blij worden van een foto midden in de winter, alles wit en hier en daar wat huizen een boerderij en een huis of een foto waar je iedere keer weer dingen blijf ontdekken of een foto waarvan de kleuren van het scherm knallen of een actie moment een vertederend momentje, noem maar op! Zo is fotograferen eigenlijk ook kunst, men zeg altijd, fotograferen is schrijven met licht en daar kan ik me helemaal in vinden! Ik probeer altijd kleuren nog beter zichtbaar te maken en of dat een dier kind of een lamp is overal zie je kleur en daar kan ik van genieten! Zo kom ik soms dingen tegen, kan heel simpel zijn, bv een vogelveer met een druppel een lamp, die wil ik op de foto zetten en de kleuren naar voren halen maar ook hagel wit kan schitterend zijn en daar geniet ik van!  Ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten en wie weet wil jij ook een “werk aan de muur” en of daar photoshop is gebruikt of niet, je vindt het mooi of niet je kan het waarderen of niet want werken met fotoshop is voor mij ook al een kunst op zich!

Heb je vragen, vul dan onderstaande gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Bellen of whatsappen  kan natuurlijk ook! 

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie