Hond of kat op de foto


Je huisdier op de foto laten zetten

Kom eens langs voor een shoot van je huisdier! Voor mij zijn dieren ook belangrijk dus ik zou het super leuk vinden om een serie mooie foto’s te maken van jouw maatje! Ik heb een ruime studio en alle tijd en mocht hij of zij wat meer tijd nodig hebben om zich thuis te voelen, een 2e afspraak maken is echt geen probleem, ik reken uiteraard maar 1 shoot! Zoals je hier onder zie kun je kiezen uit heel veel achtergronden, mocht je een voorkeur hebben om mee te beginnen, laat het dan even weten, dan zorg ik dat alles start klaar staat en anders begin ik standaard gewoon met wit en kun je hier altijd zelf nog kijken want alles is in een handomdraai omgewisseld! 1 tip: wil je met de hond komen, wandel voordien even zodat je hond wat energie kwijt is en wat meer rust kan vinden in de studio! Heeft hij/zij een speeltje of snoepje waar ze gek op is heeft ze bepaalde geluidjes of muziek oid waarmee je de aandacht kan trekken neem dat dan gerust mee! Ik heb hier uiteraard ook snoepjes/brokjes en water voor de hond en kat! Ps de studio is een afgesloten ruime!


Heb je vragen neem dan contact op of vul onderstaand emailformulier in en stuur me een mailtje, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op bellen kan natuurlijk ook!

    © Copyright fotoarthoornaar.nl Foografie