Een schilderij laten maken?

Ik heb wat foto’s mogen maken van de schilderijen van Jan van de Kolk uit Hoornaar en ik kan je vertellen, ik was onder de indruk! De foto’s van de schilderijen komen op een schilderijen site te staan! Het adres van de site zal ik vermelden zodra deze er op staan!

Mocht je nu op zoek zijn naar een schilderij maar nog leuker misschien, wil je iemand laten schilderen informeer eens bij Jan! Zijn email adres is janvandekolk@hotmail.com

Voor een eerste indruk hier onder wat schilderijen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken vul dan onderstaande gegevens van het email formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Bellen kan naturlijk ook!                                                           

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie