Een recensie achterlaten

Ben jij wel eens geweest voor een shoot en zou jij je ervaring achter willen laten, schrijf dan hier een berichtje, misschien help je er ook een ander mee. 🙂

Mocht je tips hebben hoe iets anders zou kunnen of heb je leuke ideeën schrijf me dan een mailtje!     

Alvast bedankt  🙂            

                                                                        © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie

18 reacties

 1. Wij zijn bij Marjolein geweest voor een zwangerschapsshoot. Mede door de prettige sfeer en huiselijke setting ontspande ik me al snel, met leuke spontane en mooie fotos tot gevolg! Omdat we zo blij waren met het resultaat zijn we ook weer terug gegaan naar Marjolein toen de kleine geboren was. Geweldige foto’s weer! En nog een pluspunt is dat ze de foto’s altijd snel online zet, zodat je er heel snel van kan genieten en ze trots aan iedereen kunt laten zien. Wij gaan zeker nog veel vaker terug!

 2. Wij hebben met Marjolein al een zwangerschaps/-gezinsshoot gedaan, een newborn shoot, een spiegelshoot, een vriendinnen-met-baby’s shoot, een zomaar-tussentijdse shoot en onlangs een cake smash shoot. Ook heb ik een vriendin een shoot cadeau gegeven. Stuk voor stuk superleuke ervaringen, met prachtige, onbetaalbare foto’s als herinnering. Marjolein heeft echt liefde voor dit werk en dat merk je heel goed! De foto’s in het portfolio spreken voor zich, maar daar wil ik graag aan toevoegen dat de sfeer inderdaad heel ontspannen is, dat eigen inbreng altijd welkom is en dat Marjolein er met succes alles aan doet om je in beeld te brengen zoals je bent. Super :-).

 3. Met regelmaat mijzelf en de kinderen en de familie laten fotograveren bij Marjolein!
  Van babyshoot tot buitenshoot tot familie shoot en de shoot voor op mijn cv en facebook. Ze doet het allemaal en probeert er altijd iets moois van te maken en dat is tot nu toe altijd heel goed gelukt.
  Marjolein zorgt dat je je op je gemak voelt en dat is super fijn. Ook zorgt ze altijd dat de kleine kinderen mooi op de foto komen!
  Truus N uit Gorinchem

 4. Een gezellige shoot met moeder en dochters. Er was veel tijd en ruimte voor verschillende ideeen en ontspanning. Het resultaat is erg mooi en afwisselend. Wij gaan zeker nog eens terug. Een aanrader!

 5. Wij zijn met onze meiden bij Marjolein geweest voor een shoot. De meiden vonden het in het begin even spannend maar waren al snel de camera vergeten. De foto’s zijn binnen en harstikke leuk geworden! Marjolein bedankt voor je tijd en de mooie foto’s!

 6. Langs geweest voor een fotoshoot, ik was dat nerveus doordat ik dat nog nooit gedaan had en liever achter de camera dan ervoor sta. Al snel werd ik minder nerveus doordat Marjolein je je al snel op je gemak laat voelen. De fotoshoot duurde langer dan gepland maar het eindresultaat mocht er dan ook zijn!

 7. voor mijn dochter haar verjaardag een fotoshoot van mijn kleinzoon laten maken bij marjolein.
  moest een verrassing zijn nu dat is gelukt hoor.
  het eindresultaat is prachtig helemaal zo ik het voor ogen hadt.echt een adres om weer eens terug te gaan.

 8. Wij hebben bij Marjolein een shoot laten maken van onze Kids van bijna 2 en 3,5. Tussen de Kids en Marjolein was gelijk een klik. Wat ook terug te zien is in het eind resultaat. Met hun favo muziek op de achtergrond gingen we van start. Marjolein nam uitgebreid de tijd, zodat de Kids tussendoor ook even konden ontspannen (lees gek doen 🙈).

  De foto’s stonden al zeer snel online en nog steeds kijk ik met veel trots naar het resultaat. Er zijn zoveel mooie foto’s!!

  Mijn dochter vond het zo leuk dat ze verdrietig/ boos was dat we ’s middags niet terug gingen om nog meer foto’s te maken.
  Wij gaan zeker weer terug naar Marjolein!!

 9. Ondertussen al 2x bij marjolein geweest voor een fotoshoot, en dat gaan er vast nog veel meer worden.
  Ze maakt echt geweldige foto’s, eigenlijk is niks te gek.
  Wat ook heel fijn is de kids kunnen zich zelf zijn, even geen zin dan wachten we toch even.
  En na een paar dagen ontvang je een link met de eerste foto’s en die vult marjolein weer aan, want ja je wilt snel weten hoe zien ze eruit. Op deze manier kan je al snel wat foto’s bekijken.
  We komen zeker vaker hoor marjolein.
  Groetjes

 10. Marjolein heeft ons gezin gefotografeerd op verschillende buitenlocaties. We zijn ontzettend blij met het resultaat, de foto’s zijn erg mooi geworden. Hele mooie kleuren en prachtige wolkenvelden. De sfeer tijdens de shoot was ontspannen, en Marjolein nam alle tijd voor ons.

 11. Geweldige, gezellige en mooie zwangerschapsfotoshoot gehad samen met mijn man en bijna 3 jarige dochtertje. Marjolein had alle tijd en nam mijn ideeen ook mee in de shoot. Zelf had ze ook veel leuke ideeen voor poses. Ze wist ook heel slim om te gaan met onze peutermeid, waardoor het echt gezellig was en ze geweldig mee deed. Het resultaat is ook werkelijk schitterend. Een blijvende herinnering van het grote wonder in mijn buik. Hartelijk bedankt! Een echte aanrader!

 12. Opnieuw weer super mooie foto’s laten maken van onze dochter die 1 wordt dit jaar! We zijn al vaak voor foto’s bij Marjolein geweest gezien er alle tijd wordt genomen voor je en de sfeer is lekker relaxt waardoor je mooie foto’s als resultaat krijgt. De foto’s worden ook snel naar je toegestuurd, ideaal! Ik ga zeker nog een keer een afspraak maken!

 13. We hebben een hele leuke shoot in de buitenlucht gehad! Marjolein nam alle tijd en reageerde ook heel leuk op onze kinderen! Heel blij met het resultaat! En inderdaad stonden de foto’s al heel snel online, dat was helemaal super!

 14. Wij, Thea en ik hebben een fotoshoot buiten gedaan. Onze honden waren er bij. Super ontspannen en een prachtig resultaat. De foto,s waren snel online beschikbaar. Een aanrader.

 15. Ik ben met mijn beste vriendin bij Marjolein geweest om vriendinnen foto’s te maken. Het was echt super leuk en gezellig en goed verzorgd. we kregen snoepjes en mochten die pakken als we wouden en we kregen ook drinken. ik was er erg tevreden over.

 16. Wij hebben als gezinnetje een hele leuke fotoshoot gehad. Heel ontspannen en alle ruimte voor eigen ideeën. Marjolein nam er ook echt de tijd voor daardoor was het ook gewoon een leuke gezellige ochtend. De foto’s zijn erg mooi geworden. En dat allemaal voor zo’n lage prijs. Kortom, echt een aanrader!

 17. Mijn eerste shoot hoe spannend was dat. Maar Marjolein stelde me echt op mijn gemak en de foto’s zijn echt super mooi. Ze lijken zelfs of ze zo uit een tijdschrift komen zijn zooo moooi ik ben er heel blij mee. Dus echt een aanrader om te doen 😀

 18. Marjolein. Wij hebben de fotoshoot met de kleinkinderen positief ervaren. Zij werden erg op hun gemak gesteld. Alle tijd en aandacht voor ze en we zijn heel blij met de foto’s.
  Ook voor degene wie het bedoeld was, was heel enthousiast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *