Een CV foto laten maken

Het wordt steeds belangrijker dat je een sprekende foto bij je CV plaats, digitaal of op papier, dat maakt niet uit! Je wordt eerder serieus genomen als je een passende foto bij je CV voeg en geen vakantie foto. Dat wil niet zeggen dat je je in overhemd met stropdas moet kleden of in mantelpak maar probeer je met de shoot zo te kleden als dat je ook zult doen als je naar dat sollicitatie zult gaan!

Je kunt nu voor een CV shoot komen die korter duurt als een gewone shoot! Natuurlijk gaan we door tot tevredenheid! Je kunt meerdere outfits meenemen en we kunnen wisselen van achtergrond. Als je de voorkeur hebt voor zwart/wit foto’s wil ik dat achteraf ook regelen!

Voor € 20,- krijg je 12 (maximaal)  verschillende en bewerkte foto´s -. Heb je nog speciale wensen dan zullen we dat voordien even bespreken en kijk ik wat ik voor je kan doen! Wil je meer foto’s neem dan de gewone shoot voor € 32,50 dan krijg je alle geslaagde foto’s uit iedere pose! Iets om voordien te overwegen zodat je zeker weet dat ik er de tijd voor heb!

Hier onder vind je  foto’s van een  CV shoot, klik evt op een afbeelding voor een groot voorbeeld!

Heb je vragen, vul dan onderstaande gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Bellen of whatsappen  kan natuurlijk ook! 

 © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie