Een CV foto laten maken

Het wordt steeds belangrijker dat je een sprekende foto bij je CV plaats, digitaal of op papier, dat maakt niet uit! Je wordt eerder serieus genomen als je een passende foto bij je CV voeg en geen vakantie foto. Dat wil niet zeggen dat je je in overhemd met stropdas moet kleden of in mantelpak maar probeer je met de shoot zo te kleden als dat je ook zult doen als je naar dat sollicitatie zult gaan!

Ook voor een CV shoot neem ik de tijd die we nodig hebben! Het kan zijn dat jij precies weet wat je wil (wat dan handig is als je dat voordien even door geef dan kunnen we dat voordien even door nemen wat weer tijd scheelt tijdens de shoot! Je kunt meerdere outfits meenemen en we kunnen wisselen van achtergrond. Als je de voorkeur hebt voor zwart/wit foto’s wil ik dat achteraf ook regelen!

Voor € 42,50,- krijg je van bv elke outfite de mooiste en bewerkte foto´s -. Heb je nog speciale wensen dan zullen we dat voordien even bespreken en kijk ik wat ik voor je kan doen! Iets om voordien te overwegen zodat ik eventueel voorbereidingen kan treffen!

Hier onder vind je  foto’s van een  CV shoot, klik evt op een afbeelding voor een groot voorbeeld!

Heb je vragen, vul dan onderstaande gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Bellen of whatsappen  kan natuurlijk ook! 

     © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie