een “look a like” laten maken

Ik heb een aantal keren foto’s van bv broer en zus samen gevoegd 🙂 een combinatie foto zo ook van onze kinderen. Duidelijk wordt dan dat broer en zus veel meer “look a like’s” zijn als dat je tot dat moment gezegd of gezien had! De reacties zijn zo leuk dat ik dit wil aan bieden. Hier onder zie je een paar voorbeelden. Mocht je interesse hebben, neem dan even contact met me op, dan vertel ik wat ik nodig heb! Kom je een keer voor een shoot dan kan ik daar rekening mee houden! Herhaal je dit na een aantal jaren dan wordt het nog leuker!

Wil je dat laten doen in combinatie met een shoot dan kost dit € 7,50 wil je alleen de “look a like”bewerking doen dan reken ik € 10! Het is niet zomaar de foto’s tegen elkaar schuiven er komt iets meer bij kijken wat gewoon tijd kost! Ik kan de foto’s maken zoals het voorbeeld maar ook meer afwerken, voorbeeld volgt!

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken ik hoor het graag! Vul onderstaande gegevens in en stuur me een mailtje! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op! Bellen kan natuurlijk ook!

     

     © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie