Een buiten-shoot

Ik ben helaas in de koudere periode om gezondheidsredenen niet in staat om buiten foto’s te maken! In het voorjaar sta ik weer met heel veel plezier klaar om er met mijn camera op uit te trekken, tot die tijd heb ik een heerlijke studio tot mijn beschikking!

Ook heerlijk om te doen, een buiten-shoot, jammer dat je zo afhankelijk bent van het weer maar los daar van is het heel anders als in de studio! Je kan het licht niet aanpassen maar zal je moeten verplaatsen en zoeken naar een plekje wat geschikt is voor de lichtomstandigheden bij felle zon of veel te weinig licht en als je pech hebt regent het en zal je moeten uitwijken naar de studio of een andere datum! Maar het resultaat is totaal anders en zeker de moeite om eens te proberen! Hier onder zomaar wat foto’s ❤

Heb je vragen, vul dan onderstaande gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op of kijk voor verdere contact gegevens!

     © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie