Dreumes of Peuter

Om te beginnen, maak zelf veel foto’s en stel het aub niet uit! Het kost tegenwoordig niets meer! Met de mobieltjes kun je tegenwoordig zulke mooie foto’s maken, en ben je er zelf niet handig in of heb je geen goed toestel, vraag je zus tante of wie er wel mee overweg kan!! Je kind verandert zo snel en zo vaak wat je juist later pas echt zie! Komt het er niet van kom dan 1 of 2 x per jaar langs voor een update van je kind, vooral de eerste jaren!! En als je er met je neus bovenop zit zie je het juist minder maar later zal je er heel blij mee zijn, geloof me want ik kom uit het analoge tijdperk en toen was een fotorolletje en het afdrukken een prijzige hobby 🙁 Wat zou ik er veel voor over hebben als ik veel meer foto’s had van die tijd!! 😢 En voor de prijs hoef je het niet te laten!! Ik probeer zo min mogelijk te rekenen zodat iedereen de kans heeft om eens langs te komen en dan krijg je nog veel foto’s ook!