Over mij

Ik ben Marjolein Deelen moeder van 2 kinderen, die inmiddels hun eigen pad bewandelen, en getrouwd met Leen 🙂 

Marjolein Deelen

Ik krijg af en toe de vraag of ik een fotografie opleiding heb gedaan, wel, nee dat heb ik helaas niet!  Ik heb mijn kennis opgedaan door veel te fotograferen en veel te lezen! 
Ik fotografeer al jaren in de natuur maar heb ook heel veel foto’s van onze kinderen gemaakt. Toen de directeur van de basis school met pensioen ging betekende dat dat er ook geen fotograaf meer zou zijn die alle projecten als sportdag en schoolreisjes en uitjes van de kinderen vast legde, Toen hij vroeg of ik het over wilde nemen heb ik na lang twijfelen en met knikkende knieën de uitdaging aangenomen en  mocht ik voor de ouders alles vast leggen wat leuk  was voor het fotoalbum van de kinderen zoals sportdag schoolreisjes projecten kerst enz, ik heb dat ook enkele jaren met veel plezier gedaan. Maar helaas kwam hier door ziekte een eind aan. Na wat jaren van ziek zijn werd duidelijk dat werken buiten de deur niet meer ging gebeuren maar omdat ik toch heeeeel graag iets wilde doen lag een plan voor een studio al gauw klaar, iets wat ik al zo lang wilde doen maar kan dat, een opleiding heb ik niet gedaan! Zo gaande ben ik toch begonnen met het fotograferen van mensen bij ons thuis (een lange tijd veelal gratis) gewoon in de woonkamer! Zo gaande paste we wat aan en kwamen er echte achtergronden aan de muur de banken en kasten moesten opzij de salon tafel naar buiten! Voor iedere shoot moest ik opbouwen en na de shoot ook weer opruimen wat uit eindelijk voor mij niet meer te doen was. Intussen werd de datum bekend dat ook onze zoon en schoondochter ook uit zouden vliegen en kwam mijn man met een idee om boven van 2 kamers een studio te maken, wat een gaaf idee 🙂 Nu heb ik na een complete verbouwing een hele toffe studio van 4.80 m x 4 m op de 1 ste verdieping 🙂 kijk voor foto’s hier! Dit is meer als dat ik ooit heb kunnen dromen!!                                                                                                        Inmiddels ben ik aan mijn 2e cursus bezig namelijk Portret fotografie en maart volgend jaar staat er nog 1 in de agenda! Maar ik wil dat niet als opleiding benoemen maar alles wat ik erbij kan leren pak ik met 2 handen aan! Door ziekte blijven zulke ondernemingen lastig.                                           Om te kijken of ik de sfeer en kwaliteit foto’s maak die jij zoek, kun je in mijn portfolio kijken op deze site of op mijn facebook pagina  https://www.facebook.com/fotoarthoornaar.nl/ Door ziekte kan ik  geen volle agenda’s fotograferen maar ik geniet van iedere shoot en had het al veel eerder moeten doen 🙂 Als jij geniet van de gemaakte foto’s heb ik mijn doel bereikt!

Ik hoop dat je het ziet zitten om een keer langs te komen voor een shoot of om eens te komen kijken, de deur staat altijd open en de koffie staat klaar:-) Ik heb er heel veel zin in!! 🙂 Mijn motto is, wat heb je te verliezen, “niet tevreden geld terug”!

Heb je vragen stuur mij hier onder een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, whatsapp of bellen kan natuurlijk ook!

Met een vriendelijke groet Marjolein  

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie