Over mij

Ik ben Marjolein Deelen 58 jaar en getrouwd met Leen en moeder van 2 kinderen van 26 en 30 jaar, die inmiddels hun eigen pad bewandelen. 

Marjolein Deelen

Ik krijg af en toe de vraag of ik een fotografie opleiding heb gedaan, wel, een fotovakschool heb ik helaas niet gevolgd maar als ik het over kon doen wist ik het wel! Zins korte tijd doe ik wel wat opleidingen online!  Ik heb mijn kennis verder opgedaan door veel te fotograferen en veel te lezen, iedere dag leer ik weer bij! Voor mij een dag niets geschoten is een dag niet genoten!
Ik fotografeer al jaren in de natuur maar ik heb ook heel veel foto’s van onze kinderen gemaakt. Zie hier voor wat foto’s van onze dochter van de laatste jaren Toen de directeur van de basis school (en ook fotograaf) van onze kinderen met pensioen ging betekende dat dat er ook geen fotograaf meer zou zijn die alle projecten als sportdag – schoolreisjes – projecten en uitjes van de kinderen vast legde. Toen hij vroeg of ik het over wilde nemen heb ik na lang twijfelen en met knikkende knieën de uitdaging aangenomen en  mocht ik voor de ouders alles vast leggen wat leuk was voor het fotoalbum van de kinderen, ik heb dat ook enkele jaren met veel plezier gedaan. Maar helaas kwam hier door ziekte een eind aan. Na wat jaren van ziek zijn werd duidelijk dat werken buiten de deur niet ging gebeuren maar omdat ik toch heeeeel graag iets wilde doen lag een plan voor een studio al gauw klaar.Het was iets wat ik al zo lang wilde doen maar kon ik het doen, een opleiding heb ik immers niet gedaan! Zo gaande ben ik toch begonnen met het fotograferen bij ons thuis, gewoon in de woonkamer! 🙂 Een tijd lang voor niets maar omdat ik veel moest aanschaffen moest ik wel wat gaan berekenen maar niet veel als je kijk wat je ervoor terug krijg! En warempel, klanten kwamen nog een keer, wat gaaf! Zo gaande paste we wat aan en kwamen er echte achtergronden aan de muur maar de banken en kasten moesten opzij de salon tafel naar buiten! Voor iedere shoot moest ik opbouwen en na de shoot ook weer opruimen wat uiteindelijk voor mij niet meer te doen was, en ik baalde als een stekker want ik had nu helemaal de smaak te pakken, wat is dit leuk!♥. Intussen werd de datum bekend dat ook onze zoon en schoondochter uit zouden vliegen en kwam mijn man met een idee om boven van 2 kamers een studio te maken, wat een gaaf idee 🙂 Nu heb ik na een complete verbouwing een hele toffe studio van 4.80 m x 4 m op de 1 ste verdieping 🙂 kijk voor foto’s hier! Je kunt kiezen uit meerdere achtergronden en eigenlijk kan je wel voor alles terecht! Dit is meer als dat ik ooit heb kunnen dromen!! Doordat de studio af te sluiten is kan ook je huisdier op de foto! Inmiddels ben ik aan online cursussen bezig, na Portret-macrofotografie-photoshop bewerking-de beroepsfotograaf-HDR fotografie ben ik nu bezig met landschapsfotografie en compositie Alles wat ik erbij kan leren pak ik met 2 handen aan! Om te kijken of ik de sfeer en kwaliteit foto’s maak die jij zoek, kun je in mijn portfolio kijken op deze site! what you see is what you get♥♥♥

Ik zou zeggen, kom eens langs voor een shoot of kom gewoon eens kijken, de deur staat altijd open en de koffie staat klaar:-)

Heb je vragen, stuur mij hier onder een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, whatsapp of bellen kan natuurlijk ook!

Met een vriendelijke groet Marjolein en ik hoop tot gauw  

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie