Mannen op de foto

Ook een (jonge-) man op de foto zetten is iets leuks om te doen, niet alledaags omdat veel mannen een fotoshoot niet op hun to do lijstje hebben staan of in zich zelf geen model zien! Aarzelend komen de mannen mee met hun zwangere vrouw en dat is dan al heel wat want vaak moeten ze bekennen dat ze niet staan te popelen! Zo had ik een moodboard gemaakt voor een shoot  van een man, nu de man nog! Ik heb daarvoor mijn man gevraagd (geen moment gedacht dat hij het zou doen 🙂 )die er om moest lachen maar hij heeft het toch gedaan en heel lief (stoer) zijn baard een paar dagen laten staan:-) Ik heb mijn moodboard laten zien en mijn man heeft goed opgenomen wat ik graag van hem wilde zien en gaande kwam hij los   :-)En wat een gaaf resultaat en stiekem is mijn man ook trots want vandaag of morgen is het ergens zijn profielfoto, let maar op? Dus mannen, krijgen jullie ook zin in een shoot? Kom op, dan maken we samen een moodboard (plan) en gaan we aan de slag om het model in jou zichtbaar te maken want in iedere man zit een model!!      Tot gauw!?  🙂