De Grutto

Een paar weken per jaar is de grutto waakzaam in de weilanden. De vogels leggen eieren in het weiland tussen het hoge gras of op de stoppeltjes akkers waar een jaar eerder het mais gestaan heeft. De dieren scheren laag over je hoofd als je je in de buurt bevindt van een nest. Na een paar weken is het weer over.Ze blijven wel waakzaam als je in de buurt van de jongen komt! Aan het eind van de zomer vertrekken ze weer richting zon, inclusief de jongen van die zomer, en zien of horen we ze weer in de lente net als bv de Kievit en de Schoolekster, als je ze weer hoor weet je dat de lente er aan komt. 🙂

Mocht je een foto zien in de video die je wel aan de muur zou willen hebben, voor € 5,- zijn alle foto’s te koop! 🙂 Maak een screenshot van betreffende foto en neem even contact op, heel makkelijk! ps de foto’d die je hier zie zijn van lage kwaliteit, de foto’s die ik verkoop zijn uiteraard van hoge kwaliteit!!

 

Kijk voor alle mogelijkheden of tarieven!   de prijzen zijn all in!  🙂

Heb je vragen, vul dan onderstaande gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Bellen of whatsappen  kan natuurlijk ook! 

 © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *