Een recensie achterlaten

Ben jij wel eens geweest voor een shoot en zou jij je ervaring achter willen laten, schrijf dan hier een berichtje, misschien help je er ook een ander mee. 🙂

Mocht je tips hebben hoe iets anders zou kunnen of heb je leuke ideeën schrijf me dan een mailtje!

Alvast bedankt  🙂

                                                                        © Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie

5 gedachten over “Een recensie achterlaten”

 1. Wij zijn bij Marjolein geweest voor een zwangerschapsshoot. Mede door de prettige sfeer en huiselijke setting ontspande ik me al snel, met leuke spontane en mooie fotos tot gevolg! Omdat we zo blij waren met het resultaat zijn we ook weer terug gegaan naar Marjolein toen de kleine geboren was. Geweldige foto’s weer! En nog een pluspunt is dat ze de foto’s altijd snel online zet, zodat je er heel snel van kan genieten en ze trots aan iedereen kunt laten zien. Wij gaan zeker nog veel vaker terug!

 2. Wij hebben met Marjolein al een zwangerschaps/-gezinsshoot gedaan, een newborn shoot, een spiegelshoot, een vriendinnen-met-baby’s shoot, een zomaar-tussentijdse shoot en onlangs een cake smash shoot. Ook heb ik een vriendin een shoot cadeau gegeven. Stuk voor stuk superleuke ervaringen, met prachtige, onbetaalbare foto’s als herinnering. Marjolein heeft echt liefde voor dit werk en dat merk je heel goed! De foto’s in het portfolio spreken voor zich, maar daar wil ik graag aan toevoegen dat de sfeer inderdaad heel ontspannen is, dat eigen inbreng altijd welkom is en dat Marjolein er met succes alles aan doet om je in beeld te brengen zoals je bent. Super :-).

 3. Met regelmaat mijzelf en de kinderen en de familie laten fotograveren bij Marjolein!
  Van babyshoot tot buitenshoot tot familie shoot en de shoot voor op mijn cv en facebook. Ze doet het allemaal en probeert er altijd iets moois van te maken en dat is tot nu toe altijd heel goed gelukt.
  Marjolein zorgt dat je je op je gemak voelt en dat is super fijn. Ook zorgt ze altijd dat de kleine kinderen mooi op de foto komen!
  Truus N uit Gorinchem

 4. Een gezellige shoot met moeder en dochters. Er was veel tijd en ruimte voor verschillende ideeen en ontspanning. Het resultaat is erg mooi en afwisselend. Wij gaan zeker nog eens terug. Een aanrader!

 5. Wij zijn met onze meiden bij Marjolein geweest voor een shoot. De meiden vonden het in het begin even spannend maar waren al snel de camera vergeten. De foto’s zijn binnen en harstikke leuk geworden! Marjolein bedankt voor je tijd en de mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *