Fotoshoot |Familie | Gezin | groepje

Wat de mogelijkheden zijn als je voor een groepje of gezin wilt komen

Mijn studio is niet zo groot, in het verleden heb ik wel wat foto’s gemaakt zoals je op de foto’s hier onder kunt zien. Het is bijna niet te doen als je met zoveel mensen wilt komen. Een groter groepje en geheel op de foto doe ik dan ook eigenlijk helemaal niet meer maar als je als portret op de foto wilt en gezellig bij elkaar kunt gaan staan dus echt bij elkaar schuiven, wil ik dat wel proberen! Aankomende zomer wil ik ook buiten gaan fotograferen maar van de winter is dat voor mij persoonlijk geen optie! Als je als gezin op de foto wil is de mogelijkheid als op de foto’s hier onder mogelijk. Mijn voorkeur voor het beste resultaat is dus alles alleen op portret  hoogte. Het resultaat hoeft niet minder te zijn natuurlijk!   (bij kinder of baby shoots wel geheel op de foto) Je kunt ook op de grond gaan zitten of op een kruk of bankje zitten waardoor iedereen wat kleiner wordt (kijk voor voorbeelden naar de foto’s hier onder) Ik heb de gewenste hoogte niet in huis, helaas! Dit genoemde komt terug bij wat foto’s hier onder. (Een droom is om nog eens een grotere ruimte in de buurt te vinden) Heb je vragen neem dan gerust contact op vul het emailformulier in hier onder of bel me gerust! Als je voorbeelden van het internet ed op stuur kan ik ook kijken of dat mogelijk is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken vul dan onderstaande gegevens in dan reageer ik zo snel mogelijk! Bellen kan natuurlijk ook!

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie