Een fotoshoot abonnement nemen

 

Een fotoshoot abonnement nemen

2 keer per jaar komen met een abonnement =  € 50,- per jaar ipv              € 65,- Alleen de aller eerste x dat je kom betaal je € 32,50       Hoe werkt het?

Niets gaat zo hard als de groei van je kind, geloof me, wij hebben kinderen van 25 en  29 jaar:)

Toen onze kinderen klein waren zaten we nog in het analoge tijdperk. Nadenken voor je een foto nam omdat foto’s maken gewoon duur was. Daardoor verdween er al gauw een stukje spontaniteit.

Maar nu, neem jij regelmatig foto’s van je kinderen? En dan eigenlijk niet met je mobieltje al hoewel de kwaliteit steeds beter wordt maar met je mooie camera die je misschien nog in de kast hebt liggen zelfs nog in de doos wellicht? Wel, kijk dan goed naar de foto’s. Zijn het kiekjes of zijn het in het algemeen foto’s waar je echt blij van wordt als je ze weer ziet? Wordt jij blij van die foto’s, blijf dit dan vooral veel doen, je doet het nooit te veel en het kost niets! Nee, komt het er niet van? Jammer, want er komt een dag dat je spijt hebt dat je niet veel meer en regelmatiger foto’s gemaakt hebt, zoals ik al zei ik spreek uit ervaring.

Heb je het zelf niet of komt het er gewoon niet van, kom dan af en toe eens langs 🙂 Neem een abonnement! De eerste keer betaal je gewoon €32,50. Kijk of je het wat vind en beslis dan pas.

Neem je vervolgens een abonnement dan zijn de volgende shoots €25. Je komt minimaal 2 x per jaar, (de eerste x niet mee geteld) of vaker natuurlijk je krijg iedere keer net zoveel tijd als de eerste keer of net zo veel tijd als nodig is, ik heb alle tijd 🙂 Je kunt natuurlijk ook ieder moment stoppen met het abonnement, je hebt dan per shoot €7,50 minder betaald en €32,50 met zoveel foto’s is al spot goekoop!

Het werkt zo, je komt voor de aller 1e keer voor een shoot en betaal gewoon € 32,50 Daar na kun je een abonnement nemen. Als je daarvan de 1e keer komt betaal je gewoon 32,50, je krijg een tegoedbon en ik schrijf het op, kom je de 2e keer van dat abonnement in dat jaar, dan betaal je geen € 32,50 maar € 17,50 ( = € 32,50 – 7,50 van de 1e  keer en – 7,50 voor de 2e keer dat jaar is€ 17,50). Lekker toch ?

Kom je nu het 2e abonnement jaar dan betaal je de 1e keer weer € 32,50 en de volgende keer binnen dat jaar 17,50 enz net als hierboven!

Dus: 2 keer per jaar komen met een abonnement =  € 50,- per jaar ipv € 65,- Alleen de aller eerste x dat je kom betaal je € 32,50

PS  Achteraf een abonnement  nemen kan niet!

Probeer het gewoon een keer, wat heb je te verliezen!

Heb je vragen neem dan contact op of vul onderstaand emailformulier in en stuur me een mailtje, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op bellen kan natuurlijk ook!

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie