camera angst-vrees-kriebels

Ik vind het maar niets, op de foto gaan, toch wil ik het eigenlijk wel! Herken je dit?

Tot voor kort geen foto’s van mij te vinden op het internet maar ook niet in het album of in de oude schoenendoos! Vreeslijk om op de foto te MOETEN want zo voelde het voor mij! Als ik een camera zag tijdens het familie kerst diner probeerde ik me langzaam om te draaien zodat ik er niet op stond, als we een familie foto moesten laten maken door een fotograaf had ik heel de dag (zelfs de week) klamme handen en zag er vreeslijk tegen op, ik had het gevoel dat iedereen naar me keek wat natuurlijk niet zo was! Waar er ook een foto genomen werd, zodra ik het ding zag (de camera) brak het zweet me uit wat niet bevorderlijk is voor een leuke foto want de paniek staat op mijn gezicht en dus ook op de foto, logisch, toch!               

Maar, er kwam spijt om de hoek kijken, al jaren maar ik kon er niets mee. De kinderen gingen de deur uit met al hun spulletjes fotoalbums enz met daarin GEEN foto’s van mij want ik maakte meestal de foto’s en zo niet deed, wel dat vertelde ik net al 🙁  De spijt ging echt aan mijn knagen maar toch ging ik er mee door niet wetende wat ik er mee aan moest. Tot dat een paar weken geleden de studio klaar was en ik er van alles uit ging proberen, zo veel dat ik geen familie leden meer wilde vragen want die hadden ook wel wat anders te doen en de pop was ook niet alles! Dus inmiddels in het bezit van een simpele afstandsbediening voor mijn camera moest ik zelf maar model zijn, wat maakte het uit, niemand kreeg immers de foto’s te zien dus ook de paniek bleef achterwegen J En toen vond ik de oplossing voor mijn “op de foto MOETEN” probleem (ik vertel je hier over als je langs kom, hoe ik het aan pakte) Inmiddels staan er een paar foto’s van mij zelf op het internet waarop mensen reageerde, gho jij op de foto, ben je ziek ha ha, en jee wat een leuke foto’s van jezelf! (Kennelijk wisten de mensen om mij heen meer als ik vermoede!)                                             

Nu wil ik dit delen met mensen die hier ook last van hebben want,zo blijkt, heel veel mensen herkennen dit probleem ja probleem want dat is het echt!                                                                                                                                     Heb jij hier ook last van? Maak gewoon een afspraak! We gaan samen aan de slag (iemand mee nemen mag natuurlijk ook!!) Het maakt mij niet uit hoeveel tijd je er voor nodig hebt want die tijd heb ik! Je betaal maar voor 1 shoot ook als we het niet in 1 keer redden hoef je niets meer te betalen EN als je toch niet tevreden bent gooi ik de foto’s weg en betaal je niets!

Ik doe dit niet voor het geld (want ik reken al alleen de onkosten prijs)maar om je te helpen en misschien lukt het jou eerder als dat het mij lukte want laat geen mooie herinnering meer voorbij gaan zonder foto’s van jou!

Ik moet eerlijk zijn, ik sta nog steeds niet te popelen om op de foto te gaan maar hé wat maakt dat uit! de” op de foto MOETEN nachtmerrie” is voor mij de deur uit en ik loop niet meer weg voor die camera!

Heb je vragen, neem dan contact met me op of vul onderstaande gegevens in en stuur me een mailtje ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op! Bellen of whatsappen  kan natuurlijk ook!   

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie

 

                                                                                                                                                                                

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *