camera angst-vrees-kriebels

Ik vind het maar niets, op de foto gaan, toch wil ik het eigenlijk wel! Herken je dit?

Tot voor kort waren er geen foto’s van mij te vinden op het internet maar ook niet in het album of in de oude schoenendoos! Vreeslijk om op de foto te MOETEN want zo voelde het voor mij! Als ik een camera zag tijdens het familie kerst diner op een verjaardag ja zelfs op vakantie probeerde ik me langzaam om te draaien zodat ik er niet op stond of ik boog voorover (met een rood hoofd) Als we een familie foto moesten laten maken door een fotograaf had ik heel de dag (zelfs de hele week) klamme handen en zag er vreeslijk tegen op, ik had het gevoel dat iedereen naar me keek wat natuurlijk niet zo was! Waar er ook een foto genomen werd, zodra ik een camera zag brak het zweet me uit (ik overdrijf niet) wat niet bevorderlijk is voor een leuke foto want de paniek staat op mijn gezicht en dus ook op de foto, logisch, toch!

Maar, er kwam spijt om de hoek kijken, al jaren, maar ik kon er niets mee. De kinderen gingen de deur uit met al hun spulletjes oa fotoalbums met daarin GEEN foto’s van mij want ik maakte meestal de foto’s en zo niet, wel dat vertelde ik je net hoe dat verliep (nu denk ik ook, je moet je doodschamen omdat mijn gedrag ook niet leuk was voor de gene die de moeite nam om al die herinneringen vast te leggen 🙁  De spijt ging echt aan mijn knagen maar toch ging ik er mee door niet wetende wat ik er mee aan moest. Tot dat een paar maanden geleden de studio klaar was en ik er van alles uit ging proberen, zo veel dat ik geen familie leden meer wilde vragen want die hadden ook wel wat anders te doen en tante Truus, de geduldige zelf gemaakte pop was ook niet alles! Dus moest ik zelf maar model zijn, wat maakte het uit niemand kreeg immers de foto’s te zien en als ik zelf gezien had of de belichting goed was gooide ik de foto weg, dus ook de paniek bleef achterwegen En toen vond ik de oplossing voor mijn “op de foto MOETEN” probleem😃! Inmiddels staan er een paar foto’s van mij zelf op het internet waarop mensen reageerde, gho jij op de foto of ben je ziek ha ha, en jee wat een leuke foto’s van jezelf! (Kennelijk wisten de mensen om mij heen meer als ik vermoedde!)

Nu wil ik dit delen met mensen die hier ook last van hebben want zo blijkt, heel veel mensen herkennen dit probleem ja probleem want dat is het echt!                                                                                                                                   Heb jij hier ook last van? Neem dan (vrijblijvend) contact op dan leg ik uit wat ik van plan ben en dan kan je als nog beslissen of je het ziet zitten of niet! En ook jouw eigen idee of wensen zijn uiteraard welkom!! Zie je het zitten dan kun je zelfs eerst een keer langs komen voor een kennismaking (neem gerust iemand mee, ook tijdens de shoot !!)en ook dan nog mag je er gerust van afzien, echt geen probleem!! Zie je het zitten dan gaan we samen aan de slag op jouw tempo, heb je muziek die je wil draaien? Neem het lekker mee of we zoeken het hier op! Het maakt mij niet uit hoeveel tijd je er voor nodig hebt want die tijd heb ik! Je betaal maar voor 1 shoot, ook als we het niet in 1 keer redden hoef je niets bij te betalen EN als je toch niet tevreden bent gooi ik de foto’s weg en betaal je niets!

Ik doe dit niet voor het geld (want ik reken al alleen de onkosten prijs)maar om je te helpen en misschien lukt het jou eerder als dat het mij lukte want laat geen mooie herinnering meer voorbij gaan zonder jou op de foto’s!!!

Als ik nu een camera zie verschijnen verstijf ik heeel even maar dat is net zo snel weer weg! De ”op de foto MOETEN nachtmerrie” is voor mij de deur uit en ik loop er niet meer voor weg en dat is een hele opluchting, had ik dit maar jaren eerder gedaan! Probeer het ook!!

Heb je vragen, neem dan contact met me op of vul onderstaande gegevens in en stuur me een mailtje ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op! Bellen of whatsappen  kan natuurlijk ook!   

© Copyright fotoarthoornaar.nl Fotografie

 

                                                                                                                                                                                

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *